DESPRE NOI

SC NEVES SRL este o societate cu capital privat fondata in anul 2000 cu sediul social in Cluj-Napoca si punct de lucru in Comuna Baciu.

Activitatea de baza a societatii consta in distribuirea de produse Ho Re Ca (sticla, inox, consumabile) precum si ambalaje din sticla (borcane, damigene, sticla). Obiectivul nostru este distribuirea de produse de maxima calitate in industria ospitaliera, magazine, fabrici.

Echipa noastra vine in intampinarea cerintelor dvs. cu idei si solutii pentru a va economisi timpul, banii si a avea un rezultat cu impact pozitiv asupra clientilor dvs. Produsele noastre se adreseaza urmatoarelor segmente de piata: Hoteluri, Restaurante, Baruri, Cafenele, Sali de mese si evenimente, Patiserii si Pizzerii, Catering, Producatorii de miere, Fabricile de conserve, Magazine.

Marcile distribuite de catre societatea noastra: Pasabahce, Bormiolli, Uniglass, Gural, Icos, Salvinelli, Gold Plast, Art Craft, marfuri importate din Bulgaria, Turcia, Ucraina, Republica Moldova, Franta, Italia precum si marfuri din Romania.
icon
PROMPTITUDINE si seriozitate
icon
CONSILIERE in alegerea produsului
icon
INFORMARE despre produsele noi
icon
FLEXIBILITATE oferim solutii dedicate